logo

aranžér, aranžérka čalouník, čalounice kadeřník, kadeřnice krejčí prodavač, prodavačka golf icon truhlář umělecký truhláč operátor dřevařské a nábytkářské výroby grafický design nástavba vzdělávání dospělých

Projektový den 2022

V úterý dne 25. října 2022 se konal na naší škole projektový den, tentokráte na téma "Česká republika - srdce Evropy". Již tradičně žáci (teoretického vyučování) se svými učiteli přišli adektvátně oblečeni, vyzdobili si své třídy, aktivně spolupracovali při vyplňování pracovních listů s nevšedními a poučnými úkoly. Nedílnou součástí projektového dne bylo tematické foto třídy se státním symbolem naší země. 

Umístění tříd bylo následující: v kategorii nejlepší výzdoba a foto - 1. místo = třída 1ČD, 2. místo = třída 1N, 3. místo = 2K a v kategorii vědomostního kvízu byli nejlepší: 3. místo = 2P, 2. místo = 2N, 1. místo = 3AU. Speciální cenu poroty dostal pan Mgr. Rostislav Pric za své oblečení. 

Všem zúčastněným moc děkujeme za přístup a aktivitu a vítězným třídám zasíláme velkou gratulaci. Těšíme se na další podobné setkání u příležitosti netradiční formy učení a kooperace.

fotodokumentace:

foto č. 1: zde